חבילת עלי פילו
חצי ק״ג בשר טחון
קוביות כבד אווז
עשבי תיבול קצוצים עם בצל ושום
בסלייסר(כוסברה פטרוזיליה שמיר סלרי )
צנוברים
תיבול :
פילפל שחור
ראס אל חנות (חצי כפית )
חצי כפית קינמון
מלח
הכנה ;
לחתוך את עלי הפילו לרבעים גדולים
לכסות במגבת :
במחבת עם מעט שמן זית להקפיץ את כל התערובת של הבשר עם התבלינים לקרר
לקחת עלה פילו למרוח בשמן זית להוסיף עוד עלה מעל למרוח
שוב מהמרכז להתחיל לקמט ולגלגל בסיבוב לשים במרכז העיגול בשר לעטוף מכל הצדדים להפוך וליצור צורה של פרח .
מי שמתקשה אפשר לשים במרכז לאסוף את כל הצדדים ולקשור בעלי עירית גם אפשרות .
לרסס בתרסיס לפזר שומשום וקצח ולתנור עד שמזהיב❤️