במארז חמישה דפים. הנחתי אחד וחצי בתחתית תבנית ח"פ בינונית משומנת קלות. חוררתי ואפיתי קלות, בינתיים בשלתי בנפרד קוביות מחמישה תפוחי גרנד סמית חמצמצים עם 3 כפות סוכר חום. כף קינמון. קורט ציפורן. קורט אגוז מוסקט. כפית של ריבת משמש. מעט תמצית וניל. כף אינסטנט פודינג בטעם שוקולד להסמכה, כף מיץ לימון וחצי כוס אגוזי מלך טחונים. בשלתי כ7 עד שכמעט התאדו כול הנוזלים. הוספתי מעל הדף וחצי האפוי למחצה. הוספתי דף וחצי מעל. עם הבצק הנותר, השתדלתי לכסות שתי וערב כי אין הרבה בצק…בהתחלה אפיתי בתחתית התנור ולאחר מכן כשהוספתי את הדפים למעלה אפיתי באמצע/למעלה. לבסוף מיד כשנאפה, הוצאתי ובזקתי א.סוכר ומעט קינמון. יוגש עם קצפת צמחית..כדאי…
בהצלחה ❤