חבילת בצק עלים
4 תפוחים חתוכים
חצי כוס סוכר
3 כפות פירורי לחם או
פירורי ביסקוויטים לוטוס או פתי בר
חצי כוס אגוזים
רבע כוס צימוקים
2 כפות ברנדי
כפית קינמון
קורט ציפורן או זנגויל
אופן ההכנה :
לבשל את התפוחים הסוכר
והברנדי בסיר על הגז
10 דקות לכבות את הגז
לחתוך את הבצק למלבנים
בכל מלבן להניח את בלילת
התפוחים פירורי לחם
אגוזים צימוקים קינמון ציפורן
לגלגל את הבצק לרולדה
להניח את התפר על התחתית
של התבנית לאפות
בחום בינוני 180 חצי שעה