Share with:


בשרי

אופן הכנה

לא לשנות את המתכון בבקשה !!!!
אני טוחן חצי קילו אנטריקוט וחצי קילו בשר טלה.
מי שרוצה אפשר קילו בשר טלה טחון.
מצרכים:
1קילו בשר טחון ( חצי קילו אנטריקוט וחצי קילו טלה )
שומן כבש או בקר- 200 גרם
2 יחידות בינוניות בצלים קצוצים
פלפל שחור – כף שטוחה
מעט כוסברה קצוצה דק דק קר מי שרוצה
7 שיני שום קצוצות דק דק
מעט מלח – הבשר מגיע עם מלח אז מעט
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
* מי שרוצה קבב חזק יותר שיוסיף לתערובת 2 ביצים שלמות.( לא חייב )
אופן ההכנה:
1. לבקש מהקצה לטחון את הבשר טחינה גסה , וגם את השומן כבש .
2. ללוש את כל החומרים לעיסה טוב טוב ויוצרים קציצות.
לתת לעיסה לנוח במקרר לפחות שעתיים.
4. לאחר המנוחה של הבשר, אני ממליץ לשפד על שיפודי מתכת ולקבל את הטעם המקורי האמיתי או על מקל קינמון.
5. לאחר ששיפדנו את הקבב , נעטף כל שיפוד בניילון נצמד ונתן לו לנוח שעתיים במקרר לפני הצלייה
6. בהצלחה ובתיאבון

שיפודי קבב_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים