100 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
200 גרם ביסקיויטים
לשבור את הביסקיויטים לחתיכות קטנות, להמיס שמנת עם שוקולד ולשפוך על הביסקיויטים לערבב טוב ולשפוך לתבנית סיליקון מלבנית.
1 כוס חלב מרוכז
1/2 1 כוסות קוקוס
לערבב יחדיו ולישר מעל שכבת הביסקיויטים. להכניס למקפיא
בינתיים להכין שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
להמיס יחדיו לערבב לשוקולד חלק ולצנן.
להוציא את התבנית מהמקפיא לצפות בשוקולד ולהחזיר למקפיא לשעתיים. להעביר למקרר ללילה.
לחלץ מהתבנית ולחתוך לחתיכות מלבניות.
לשמור בקירור.