לשכבת הגבינה:
250 גר גבינת מסקרפונה/גבינת שמנת.
1/4 כוס סוכר
1 כוס שוקולד ציפס מריר.
שכבה שנייה:
100 גר שוקולד חלב מומס.
לבלילת העוגה:
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4כוס שמן
400 גר שמנת חמוצה
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה.
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר.
בהדרגה להוסיף,
סוכר וניל, סוכר,שמן ושמנת חמוצה. לאחד הכל לבלילה אחידה.
לתערובת זאת , להוסיף, קמח מנופה ואבקץ אפייה. לערבב קלות עד לאיחוד.
לתבנית 24/26 משומנת, לשפוך לפי העין מחצית מכמות הבלילה. מעליה באופן שווה לפזר שוקולד חלב מומס.
מעל השוקולד לשפוך את המחצית הנותרת של הבלילה וליישר.
לאחד בקערה נפרדת את מרכיבי שכבת הגבינה.
באמצעות כף לפזר בכמה מקומות מעל העוגה(לא לשיש)
אפייה ב170 מעלות עד לקיסם מעט לח.ולקרר.
לאבק באבקת סוכר…