שכבות העוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
1 כוס קוקוס
1 כף פודינג וניל
1 כף סולת
מפרידים ביצים מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף חזק. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ואת שאר החומרים בהדרגה. מעבירים לשתי תבניות עגולות 22 חד פעמי משומנות טוב ואופים 170 מעלות. מקררים ומקציפים קרם.
קרם:
4 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 פודינג טופי קרמל
או פודינג וניל ותמצית טופי או קרמל
הרכבת העוגה:
משחררים את העוגות מהתבניות. בתבנית 24 שמים שכבה אחת. מורחים חצי מהקרם על השכבה ומסביב. שמים על הקרם שכבה שנייה מורחים את הקרם שנשאר ככה שכל התבנית התמלאה קרם. מיישרים ומקשטים.
אפשר לקשט בקוקוס קלוי או שוקולד מומס.
אני קישטתי בשוקולד חלב שהמסתי עם קצת שמנת מתוקה העברתי לשקית זילוף וקישטתי.