Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק 800 גרם קמח
2 כפות שמרים שטוחות
חצי כוס סוכר/3/4
רבע כוס שמן
120 גרם חמאה
2 ביצים
כף שטוחה מלח
1 סוכר וניל
2 כוסות חלב פושר/לפי הצורך

מערבבים את כל החומרים…המלח בסוף לבצק נעים ונוח שולחים להתפחה סגור במקרר לילה
להוציא חצי שעה לפני שניגשים למלאכה
מילוי תפוחי עץ
5 תפוחי עץ קלופים ומגורדים גס
2 כפות סוכר חום /לבן(לפי הטעם)
חופן אגוזי מלך קצוצים
צימוקים לפי הטעם
כף ליקר שקדים/תמצית
כף קינמון/לפי הטעם

אופן ההכנה
סוחטים את התפוחים מנוזל מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב טועמים…
מרדדים את הבצק יוצרים מרובעים ממלאים באמצע(לא להעמיס)סוגרים לצורת מעטפה/רולדה מכסים להתפחה…חלמון שומשום חום תנור 180 עד להזהבה…מוציאים ומורחים סירופ סוכר…

טעים טעים טעים

שמרים במילוי תפוח עץ
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים