Share with:


חלבי

אופן הכנה

קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים
1 אבקת אפיה
כוס סוכר
2 ביצים
1 מחמאה של 200
גרידת לימון
קורט מלח
2 כוסות מים חמימים
ללוש טוב במשך 10 דקות
לתפיחה אחר כך להוריד אוויר ושוב תפיחה

מילוי גבינה :
1 גבינה טוב טעם
250 גבינה לבנה 9 %
4 כפות סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 כף קרונפלור
צימוקים אם אוהבים
(אני לא שמתי)
לרדד מלבן ולמלא כל צורה אני עשיתי רולדה גילגלתי שמתי הפוך רווח בן אחד לאחד לתת מקום לתפיחה
אפשר ליצור רולדה לחצות באמצע ולעשות צורת בורג לשים בתבניות ולתפיחה טוב
לשים ביצה ומעל שקדים פרוסים
לתנור 180 לא טורבו
כשיוצאים חמים להבריש עם סירופ קר

שמרים עם גבינות_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים