לבצק:
500 גרם קמח
כף שמרים
2 סוכר וניל
100 גרם חמאה קרה לקוביות
2 ביצים
4 כפות סוכר
חצי כפית מלח
1 כוס חלב פושר
אופן הכנה:
בקערת המיקסר קמח סוכר שמרים וחלב .לאחר 2 דקות מוסיפים את הביצים והסוכר וניל .
בהדרגה מוסיפים את החמאה .לעוד 8 דקות לישה
מתפיחים שעה .
מרדדים את הבצק למלבן מורחים שוקולוד או ממרח לוטוס או כל דבר אחר .
יוצרים רולדה או כל צורה שאתם אוהבים ..אופים 180 מעלות 30 דקות .
לסירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי לימון
תשתפו שיהיה לחברים גם את המתכון 🌹🌹🙏🙏
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518