לבצק
שלוש וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
סוכר חצי כוס
ביצה. אחת
מרגרינה בטעם חמאה 100 גרם
מים כוס ורבע
למילוי
פרג 100 גרם
מרגרינה בטעם חמאה 50גרם
צימוקים50 גרם
אגוזי מלך חצי כוס
חלב שליש כוס
למריחה ביצה אחת
סירופ
כוס מים
חצי כוס סוכר
לימון אחד סחוט
אופן ההכנה
בקערה לשים את כל מצרכי הבצק ללוש לבצק רך ונעים להתפיח את הבצק שעה וחצי או עד שיכפיל את עצמו ללוש שוב כמה דקות ושוב להתפיח לעוד חצי שעה בינתיים לבשל את כל מצרכי המילי חמש דקות לחלק את המילי לשניים ואת הבצק לשניים לרדד לעלה דק.נמרך מלוי לגלגל לרולדה להדק קצוות למרוך ביצה מעל לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות 45 דקות עד השחמה כאשר הרולדות מוכנות להבריש בסירופ חם
בהצלחה בתיאבון סיגלית ימין