Share with:


בשרי

אופן הכנה

המתכון⬇️

לחתוך חזה/פילה עוף לרצועות.
בקערה לשים 2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה, כפית כמון, 2 כפיות גריל עוף, כף צ'ילי מתוק, כף סוייה, כפית גדושה חרדל דיז'ון גרגרים, 2 כפיות שום כתוש, 2 ביצים ולערבב.
בקערה נפרדת לשים קמח מלא, ובקערה נוספת, פרורי לחם מוזהבים. 2 אפשרויות, או שתקבלו כל רצועה בקמח בביצה ואז בפרורי הלחם (סיוט🤦‍♀️)
או שתעשו כמוני אחרי שהבנתי שממש אני לא הולכת לעשות אחד אחד😌שפכו את הקמח על רצועות העוף. ערבבו היטב, מומלץ שיהיה הרבה קמח בקערה ואז זה לא יהפוך לעיסת בצק. פשוט לערבב היטב שכל הרצועות יצופו בקמח. לשפוך את כל המרינדה כל הרצועות עם הקמח ושוב לערבב היטב, לטבול בפרופיל הלחם, או כמוני שגם מזה התייאשתי🤦‍♀️שפכתי את כל הרצועות על פרורי הלחם, מה ייצא, ייצא…כך אמרתי לעצמי😌
יצא מושלם, חח
להניח את כל הרצועות על נייר אפייה בתבנית, לבזוק מעל שמן זית, תבלין מלח שום ורוזמרין ואז בצל מטוגן יבש👌
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ולאפות עד הזהבה. בזמן האפייה, לפתוח את התנור ולערבב, להפוך מצד לצד…להחזיר לתנור ולהמתין להזהבה עד קריספיות.

בהצלחה ובתאבון 💖

שניצלונים קריספיים, עם עשבי תיבול, אפויים בתנור._מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים