Share with:


בשרי

אופן הכנה

פורסים חזה עוף שמים במרכז הנתח מהמילוי שהכנו מראש-
במחבט לטגן בצל גדול קצוץ עד שמזהיב להוסיף פטריות חתוכות מקופסא כ-5 דקות

להוסיף פלפל אדום קצוץ ולהמשיך לטגן יחד עוד כ-5 דקות לתבל במלח פלפל שחור

מעט כורכום ותבלין לפרגיות(לא חייב אבל מוסיף)

מגלגלים את החזה עוף עם המילוי על גבי ניילון נצמד וסוגרים כמו סוכריה משני הצדדים.

בסיר מרתיחים מים ומכניסים לתוכו את הגלילות שהכנו עם הניילון ל-5 דקות עד שהופך להיות לבן

מוצאים.תובלים בביצה טרופה מתובלת במלח פלפל שחור וכמון ולאחר מכן בפירורי לחם מתובלים

ומטגנים בשמן על להבה בינונית עד להזהבה

מגישים חם ישר מהמחבת עם מטבל טחינה שהכנו בבית כמובן

שניצל ממולא
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים