1 שקית שעועית צהובה קפואה או שעועית טריה
5 חזה עןף פרוס
4 כפות מטבוחה מוכנה
שמן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כף פפריקה
1/3 כפית כרכום
1 כף מרק עוף
1 כף רסק עגבניות
חופן כוסברה לסוף.
אופן ההכנה…
להניח בתבנית את החזה עוף מרוח במעט שמן נגיעת פפריקה וקורט כרכום לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל10 דקות ולהוציא…
רוטב..
לשים את השעועית בסיר עם 2 כוסות מים ולבשל להוסיף את המטבוחה
1 כף רסק עגבניות
1 כפות שמן יש לנו שמן מהמטבוחה
פפריקה
מלח
פלפל שחור
כרכום
מרק עוף
לבשל עד שהשעועית רכה ולהוסיף את החזה עוף מעל עם כף לשים מעל את הרוטב ולבשל עד הסמכה
לפזר את הכוסברה מעל… להשאיר מעט רוטב זה טעים לבשל על להבה נמוכה