Share with:


בשרי

אופן הכנה

פרומו למרק האגדי של פסח
רק בלי תפוחי אדמה ומרק :))
תבשיל קדירה
נתח שפונדרה חתוך לקוביות
חצי קילו בשר ראש (שלוק, נקי חתוך לקוביות)
חצי קילו פול קטן
חצי קילו אפונה
חבילה כרפס קצוץ
בצל כרשה קצוצה
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
3 בצלים גדולים חתוכים גס
כפית כורכום
כפית פלפל לבן
2עליי דפנה
חצי כף מלח (הבשר מלוח אז לטעום לפניי שמוסיפים)
מחממים סיר עם מעט שמן זית,
כאשר השמן חם, מכניסים את השפונדרה סוגרים צורבים הייטב, מוסיפים בשר ראש, כרפס בצלים מערבבים מוסיפים ליטר מים, עלה דפנה, מעט פלפל לבן מעט כורכום מכסים לבישול עד שהבשר מתרכך.
בודקים שהבשר רך מספיק, מוסיפים אפונה, פול, פטרוזיליה כוסברה, מוסיפים מים רתוחים לפי הצורך אבל לא יותר מדיי, מכסים לעוד 25-20 דקות על אש נמוכה.