Share with:


פרווה

אופן הכנה

ההכנה
4 עגבניות קלופות וקצוצות
מחממים מחבת עם
כף שמן
מוסיפים את העגבניות
וכ5 דקות מאדים אותם
מתבלים ב
1 טבלית עישבי תיבול(קנור)
רבע כף מלח
קורט פלפל שחור
רבע כוס מים
מערבבים 3-4 דקות
עם מכשיר מועך הפירה
מועכים את העגבניות
מוסיפים קורט סוכר
מערבבים ל2-3 דקות
שוברים את הביצים
אחת אחת לתוך
העגבניות במחבת
מכסים ומבשלים
עד שהשקשוקה מוכנה

שקשוקה  בניחוח  עישבי תיבול
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.