ביצים לפי כמות הסועדים
5-6 שיני שום
פלפל חריף ירוק/אדום
10 עגבניות בשלות מקולפות וחתוכות לריבועים
חבילה נקנקיות מרגז
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה(אפשר אחד וחצי מתוקה וחצי חריפה)
חצי כף מלח
כפית סוכר(לנטרל את החומציות של העגבניה)
אופן ההכנה:
לקצוץ את השום ואת הפלפל גס בעזרת סכין לטגן תחילה את השום בשמן ולאחר דקה להוסיף
את הפלפל
להוסיף את העגבניות הטריות לתת להם לתבשל עם הסוכר עד שהן מתרככות
מוסיפים את התבלינים ואת הנקנקיות לאחר שהכנסתי אותם לתנור וכשהם מוכנות לאכילה חותכים אותם ומוסיפים לתוך העגבניות מערבבים מנמיכים את הלהבה
ומוסיפים את הביצים שלמות מכסים את הסיר ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם והביצים מתקשות לפני ההגשה לפזר מעל פלפל שחור וכוסברה קצוצה