מצרכים
בשר נקי בלי שומן
שתי בצלים גדולים
ראש של שום
כפית גדושה של רסק עגבניות
שלוש סלסלות של פטריות
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
כמה עלים של שמיר
תבלנים
פפריקה
כפית כמון
כפית מלח
כפית כורכום
כפית אבקת עוף
או לפי הטעם
שני כפות שמן לטיגון הבצל
אופן ההכנה
לשטוף את הפטריות לקלף את הקליפה מעל. להשאיר שלם להניח בצד, לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לשים שמן בסיר
לטגן להוסיף את הבשר להשחים את הבשר להוסיף את השום פפריקה כוסברה פטרוזיליה שמיר קצוץ כורכום כמון אבקת עוף מלח רסק אגבניות את הפיטריות נוסיף שני כוסות מים חמים נבשל בסיר לחץ הבשר יוצא רך רך 40 דקות בתיאבון