לנקות את הבשר לשטןף טוב להרתיח כמה פעמים להוציא את הקצף
לשטוף לסנן לקחת את הבשר לשים בסיר עם
פלפל אנגלי
עלי דפנה
כרכום
לבשל עד לריכוך להוציא את הבשר להתקרר טוב ואז לחתוך אותו
לקחת סיר רחב להקפיץ
שום
פלפל חריף
גמבה אדומה
כוזברה
לתבל
פפריקה
כמון
פלפל
כרכום
מרק פרווה או מלח
זהירות הבשר מומלח להיזהר עם המלח
להקפיץ טוב להוסיף את הבשר ואת הנוזלים של הבשר להשתמש מעליו
לשים את הזיתים שהרתחנו כמה פעמים
לעטר עם כוזברה
לבדוק טעמים
לבשל על אש קטנה