לקחת דגים מושט או טונה
להפשיר את הדגים לשים לימון סחוט או מיץ לימון בנדיבות ומלח לארבעים דקות לישטוף לסנן טוב זתים מבוקעים להוציא את הגלעין להרתיח עים לימון וכרכום שלוש פעמים שיצא המרירות לשטוף לסנן
לקחת סיר רחב להקפיץ שיני שום גמבה אדומה פלפל חריף שני גזרים חתוכים לאורך
להקפיץ טוב טוב
לטבל
כרכום
פלפל
מרק פרווה או מלח
פפריקה
להוסיף מיים לבשל עשרים דקות בערך שהגזר יהיה מבושל קצת להוסיף כמה פרוסות של לימון
לשים את הדגים מעלין את הזתים לטלטל את הסיר לבשל על אש קטנה לקרת הסוף לקחת פפריקה עים שמן לשפוך בסיבובים על הסיר הדגים לעטר הרבה כוזברה לבדוק טעמים