לשטוף היטב ולסנן 3 כוסות בורגול גס
לטגן במעט שמן וחתוך לקוביות :
3 גזר קלופים
2 כרישה
2 תפוחי אדמה ,1 בטטה
1 בצל גדול, חצי צרור בצל ירוק
פלפל גמבה 1 מכל צבע
2 קישואים
כ10 פטריות טריות
וכל ירק שעולה על טעמכם האישי .להוסיף חצי כוס מים לאחר ריכוך הירקות וקופסאת שימורים של חומוס .. או להשרות מיום האתמול .
מלח פלפל שחור וחצי כוס טריאקי ואת הבורגול . 5 כוסות מים לכסות עד בישול מלא .תיקון טעמים מלח וטריאקי ..תקשיבו זה טעיםםםםםם