בצניעות מכירה את המטבח המרוקאי.ולא ניתקלתי בתבשיל זה.ניסיתי ויש לציין מתכון נפלא.
עוף שלם מחולק לחתיכות.
בסיר עם שמן זית לטגן העוף לגוון חום.
להוציא חתיכות העוף לקערה .
להוסיף לסיר שני בצלים פרוסים.להזהיב קלות.
להוסיף 4 שיני שום כתושות.
1 כוס עגבניות מרוסקות.
מעט מלח.
במכתש ועלי לכתוש
1 כפית זרעי כוסברה
להוסיף לרוטב:
1/4 כפית פפריקה מרוקאית חריפה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כורכום.
להחזיר העוף לסיר.
לבשל 35 דקות עם כיסוי.
לפני ההגשה לפזר עט כוסברה קצוצה