3 חבושים קלופים חתוך מרובע
4 כרעיים
1 בצל קצוץ
כפית ג'ינג'ר
1 כף דבש
1 כף סילאן
1 כף רכז רימונים
רבע כוס יין אדום
מלח לפי טעם חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף שום כתוש
1 מקל קינמון
מעט לימון
להרתיח חבושים במים עד לגובה החבוש עם מעט לימון 20 דקות לסנן את המים
להרתיח שמן זית בסיר לטגן את הכרעיים ולהוציא הצידה לטגן את הבצל למספר דקות ולהוסיף את הג'ינג'ר לטיגון קל להוסיף שום כתוש להחזיר את הכרעיים לסיר לפזר מלח פלפל שחור גרוס ולבשל כרבע שעה על אש נמוכה
להוסיף את החבושים והיין ולבשל 20 דקות לפזר מעל הכל את הרמונים הדבש והסילאן ולהכניס לתנור ל 15 דקות לקשט בפטרוזליה וכוסברה קצוץ