חומרים:
8 שוקי עוף
2 בצלים גדולים ??פרוסים לרצועות
3 שיני שום קטוש
400 ג"ר ערמונים מקולפים
3 כפות שמן
1/2 כפית כורכום
1 כפית פלפל מקלף(או פלפל שחור גרוס)
1 כפית פלפל צ'ילי גרוס
מעט מלח
3 כפות סילאן
1/4 כף מרק עוף
אופן ההכנה
1 לטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את השום לטגן עוד כדקה להוסיף את העוף הערמונים והטבלינים (למעט מרק עוף)
2 להוסיף מים רוטחים עד גובה העוף להביא לרטיחה להנמיך את האש ולבשל שעה ללא מיכסה ולקראת הסוף להוסיף מרק עוף