לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
1 בצל מגורד
כפית מלח
חצי כפית פלפל
כפית פפריקה מתוקה
תוספות:
2 כוסות שעועית לבנה יבשה מושרות לילה קודם ומבושלת עד לחצי ריכוך
כחצי חבילה אטריות רחבות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
למרק
1. מגרדים 2 עגבניות, מחממים שמן בסיר ומכניסים את העגבניות פנימה.
2. אחרי 5 דקות, שמים כף וחצי רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון טיפה אבקת מרק עוף (לא חייב, אני קונה 100% רכיבים טבעיים בחנויות תבלינים)
3. מכניסים את הקציצות ורבע כוס מים ומטגנים קצת מכל צד.
4. מוסיפים מים בערך 3/4 גובה סיר, תלוי בגודל. מוסיפים שעועית ותפוחי אדמה, מכסים ומבשלים כ-45 דקות.
לקראת הסוף מוסיפים והאטריות