6 ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קצפת צמחית
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
תוספות – אגוזים/ חלווה/ שוקולד מגורד / או קצפת
אופן ההכנה-
3 תבניות אינגלייש
משומנות ומקומחות.
1) להקציף ביצים לקצף יציב ותפוח.
להוסיף סוכר – הקצפה של 5 דקות לפחות.
להנמיך מהירות להוסיף שמן, קצפת,
בסוף קמח ואבקת אפיה.
לחלק ל-3 התבניות באופן שווה.
באחת- שמתי אגוזים. ומייפל
בשנייה- השארתי טורט
ובשלישית – חלווה ושוקולד מגורד
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-50 דקות.