Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
16 תפוחי אדמה בינוניים
מבושלים במים כ 25 דקות
עם כף מלח
לבדוק עם קיסם שהם מבושלים
במידה !
אבל לא מבושלים מידיי!
לסנן ולקרר היטב.
אחרי קירור של תפוחי האדמה
לקחת מועך פירה ולמעוך כל תפוח אדמה בנפרד .

לתיבול :
לשים בקערה
3 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית גריל עוף
רבע כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור גרוס
כפית טריאקי/סויה
חצי כפית פטרוזליה יבשה

לערבב את כל התיבול היטב ולמרוח בעזרת מברשת מהתיבול על כל תפוחי האדמה המעוכים משני הצדדים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה וקרמול התפודים .

בתאבון אסתי זוהרץ ✨

תפודים מתובלים_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים