5-10 תפוחים.
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים.
כוס אגוזי פקאן קצוצים.
כטס שקדים קצוצים
2 כפות קינמון
כוס סוכר חום
כפית תמצית רום או וניל(עדיף מקל וניל).
100 גרם חמאה.
לרוקן את התפוחים ואת פנים התפוחים להוסיף למילוי.
להמיס 50 גרם חמאה ולמרות את התפוחים פנים וחוץ.
במחבת או סיר רחב
לבשל את חצי החמאה עם הקינמון אגוזים סוכר חום שקדים תמצית וניל או רום,ואת פנים התפוח
לבשל 10 דקות
לסדר את התפוחים בתבנית ולמלא את התפוחים בתערובת
לאפות לפחות 30-40 דקות ב 180 מעלות