לקרמל:
כוס וחצי מים
חצי כוס סוכר לבן
כף סילן
כפית קינמון
קמצוץ ציפורן
כפית וניל
2 כפות סוכר חום
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שקדים
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס אגוזי לוז
3 כפות צימוקים
2 כפות חמוציות
ההכנה:
לשים בסיר מים סוכר לימון
לתת לזה בישול של 10 דקות
ולהוסיף את התפוחים חתוכים לעיגולים לבשל 7 דקות ולהוציא
לשים את האגוזים צימוקים חמוציות עוד 10 דקות לשפוך על התפוחים.
בטטה:
לחתוך בטטה לעיגולים לשמן
במברשת לשים מעט סילן וקינמון
לשים בתנור על חום 180 .
לאחר שהבטטה מוכנה לסדר
בקערית בצורת פרח לשפוך באמצע מהסירופ אגוזים.