Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים.
1 בטטה מתוקה קלופה וחתוכים
לשטוף לסנן ולהניח בקערה.

להוסיף
6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה לפי טעמם
1/4 כפית כורכום.
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
3 שיני שום כתושות.
מעט עלי טימין( לא חייב)

לערבב להניח על מגש חד פעמי עגול גדול מאלומיניום ולהכנים לשעה בחום גבוה לטורבושף.

תפוחי אדמה בטטה אפויים
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים