Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 תפו"א עטופים בנייר כסף ואפוי בתנור ו חצוי לשניים לאורך
1 בצל קצוץ דק
1/2 קופסת פרטיות קצוצים דק
2 כפות אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/3 כפית אגוז מוסקט
1כף דבש
חלק של הפנים של התפו"א מרוסק
2 כפות גבינה שמנת 30%

מצרכים הדרושים להקרמה
1 שמנת לבישול
1 כך חמאה
1 כף שום כתוש
1 כף אבקת פטריות
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1/3 כפית אגוז מוסקט
100 גרם גבינה מגורדת

אופן ההכנה
1) לחצות את התפוחי אדמה ולהוציא מעט מן המילוי ומרסקים לפירה
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה ולאחר מכן מכניסים את הפטריות
ואת הפנים של התפו"א
מרוסק טוב טוב ואת
התבלינים וממשיכים לטגן לעוד 5 דק
ובסוף את הגבינה מערבבים שוב ומכבים את הגז
2)ממלאים את החציים ומסדרים בתבנים

3)בסיר קטן שמים את החמאה ואת השום לדקה ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך מעט ושופכים על התפו"א ומפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כ 20 דק

Jacqueline fadelon

תפוחי אדמה במילוי פטריות בצל ופירה מוקרם בתנור
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים