מצרכים:
5 תפו"א קלופים וחתוכים לפלחים
2 בטטות קלופות וחתוכות לפלחים
תיבול:
3 כפות שמן זית או שמן קנולה
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה מעושנת
חצי כפית כורכום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
3 כפות גדושות רוטב צילי שום מתוק
במידה ויש צילי רגיל אז להוסיף 3 שיני שום כתוש או כפית של תבלין שום גבישי.
אופן ההכנה:
שמים את התפו"א בתבנית חד פעמי גדול,
שמים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
מכסים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים משהו כמו חצי שעה.מורידים את נייר האלומניום בזהירות בגלל האדים ומעבירים למצב טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו רבע שעה 20 דקות או עד להזהבה יפה.