לשטוף היטב
ולהרתיח 2 תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה לחצי שעה
לעטוף בניר כסף ולהכניס לתנור עד לרכות
לחצות לחצי ולרוקן את פנים התפוחי אדמה ולשים בקערה
ולהניח בצר.
לטגן בצל לרצועות ועד להזהבה עם 10 גרם חמאה להוסיף : מלח פלפל שחור קורט אגוז מוסקט ורבע שמנת לבישול לכבות את הגז ולהעביר לקערה של תוכן התפוחי אדמה .
למלא את חצי התפוחי אדמה במילוי שבישלנו על הגז ולשים חתיכות קטנות של בולגרית וגבינה ומעל בצל ירוק ובזיליקום תירס וכל מה שאוהבים
להכניס לתנור עד להמסת הגבינות ❤️