ביסקוטי עוגייה איטלקית לכול מי שאוהבת עוגיות אגוזים שקדים פיסטוק אגוזי לוזמעדן בבקשה תהנו מצרפת מתכון👇👇
מתכון סיגלית ימין
מצרכים
כוס ורבע סוכר
שלוש וחצי כוסות קמח מנופה
שני כפיות אבקת אפיה
חצי כפית הפקת סודה לשתיה
חצי כפית מלח
ארבע ביצים
שני סוכר וניל
שלוש כפיות ברנדי או או שתי כפיות מים
כוס אחת מעורבב עם אגוזים פיסטוק שקדים אגוזי לוז אפשר לשים מה שאוהבים
אופן ההכנה
עובדים עם שתי קערות בקערה אחת מנפים קמח הפקת אפיה הפקת סודה-לשתיה ומלח
בקערה שנייה טורפים ביצים סוכר סוכר וניל ויוצקים לקערת החומרים היבשים מערביבם, מוסיפים את האגוזים פיסטוק אגוזי לוז שקדים ,בעזרת ידיים רטובות מחלקים לשניים יוצרים שני נקניקים מנחים אל תבנית עם נייר אפיה אופים על חום 180 מעלות 35 דקות עד הזהבה מצננים לחלוטין לפני שפרוסים את הכיכרות בסכין של לחם פרוסות דקות מנחים על רשת מחזירים לתנור לעוד:25!דקות מצננים לחלוטין ונהנים עם כוס קפה או כוס תה ובתאבון