Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים
‏שלוש דלעת ערמונים קטנות

למילית
‏חצי קילו בשר טחון
‏חצי צרור פטרוזיליה חצי צרור כוסברה
בצל אחד גדול ‏
כפית שמן
ביצה אחת

‏תבלינים
כפית פלפל שחור כפית מלח
כפית פפריקה
כפית כורכום
חצי כפית אבקת עוף

לרוטב
‏קופסת רסק ‏עגבניות
‏בצל גדול
ארבע שיני שום
‏כפית אבקת מרק.
פלפל שחור פפריקה לפי הטעם
כוס מים

‏אופן ההכנה
‏לשטוף את דלעת ערמונים, לחצות לשנים כל אחת ‏בעזרת כף לרוקן מגרעינים, ‏להניח בתבנית עם נייר אפיה את ‏חצאי הדלעת, ‏ונבריש בשמן ‏פלפל שחור ומלח נניח בצד

‏‏ ‏‏נכין את ‏מילית הבשר,
‏לחתוך ולקצוץ את הבצל להוסיף לבשר לשטוף ‏ולקצוץ את הכוסברה ואת ‏הפטרוזיליה ‏ולהוסיף לבשר ,כפית שמן ביצה תבלינים ‏פפריקה כורכום פלפל שחור מלח כפית מכל דבר או לפי הטעם לערבב ‏ליצור כדורים גדולים למלות את ‏חצאי דלעת ה‏ערמונים‏ ‏/אפשרות לטגן בצל ‏להסיף שום ‏לבשל את הבשר ‏לפורר עם מזלג להוסיף תבלינים ‏כוסברה ‏ ‏פטרוזיליה קצוצה להוסיף קצת ‏צנובר כלוי ולמלות ,להניח בצד
להכין ‏רוטב העגבניות
במחבת לחמם ‏שני כפיות שמן,
‏לטגן בצל ‏להוסיף ‏שום-כתוש רסק עגבניות ‏‏כפית אבקת מרק עוף, ‏פפריקה פלפל ‏שחור כפית מכל דבר או לפי הטעם להוסיף כוס מים ‏לערבב ברגע שהרוטב רותח לערבב. ‏לשפוך על חצאי הדלעת לכסות בנייר כסף לאפות ‏בחום 180 מעלות ‏45 דקות עד אזהבה ‏בתיאבון

‏דלעת ערמונים אפויה בתנור במילוי בשר ורוטב עגבניות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים