מצרכים
שלוש דלעת ערמונים קטנות
למילית
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה חצי צרור כוסברה
בצל אחד גדול
כפית שמן
ביצה אחת
תבלינים
כפית פלפל שחור כפית מלח
כפית פפריקה
כפית כורכום
חצי כפית אבקת עוף
לרוטב
קופסת רסק עגבניות
בצל גדול
ארבע שיני שום
כפית אבקת מרק.
פלפל שחור פפריקה לפי הטעם
כוס מים
אופן ההכנה
לשטוף את דלעת ערמונים, לחצות לשנים כל אחת בעזרת כף לרוקן מגרעינים, להניח בתבנית עם נייר אפיה את חצאי הדלעת, ונבריש בשמן פלפל שחור ומלח נניח בצד
נכין את מילית הבשר,
לחתוך ולקצוץ את הבצל להוסיף לבשר לשטוף ולקצוץ את הכוסברה ואת הפטרוזיליה ולהוסיף לבשר ,כפית שמן ביצה תבלינים פפריקה כורכום פלפל שחור מלח כפית מכל דבר או לפי הטעם לערבב ליצור כדורים גדולים למלות את חצאי דלעת הערמונים /אפשרות לטגן בצל להסיף שום לבשל את הבשר לפורר עם מזלג להוסיף תבלינים כוסברה פטרוזיליה קצוצה להוסיף קצת צנובר כלוי ולמלות ,להניח בצד
להכין רוטב העגבניות
במחבת לחמם שני כפיות שמן,
לטגן בצל להוסיף שום-כתוש רסק עגבניות כפית אבקת מרק עוף, פפריקה פלפל שחור כפית מכל דבר או לפי הטעם להוסיף כוס מים לערבב ברגע שהרוטב רותח לערבב. לשפוך על חצאי הדלעת לכסות בנייר כסף לאפות בחום 180 מעלות 45 דקות עד אזהבה בתיאבון