Share with:


בשרי

אופן הכנה

אחד כרוב גדול ‏או שתיים קטנים

1/2 ‏קילו בשר טחון ‏ כוס אורז
ביצה אחת ‏
חצי פטרוזיליה
חצי כוסברה
קופסא אחת של רסק עגבניות
בצל אחד גדול. קצוץ כפית שמן

תבלינים
כפית פלפל שחור כפית מלח
כפית כמון
כפית פפריקה ‏מתוקה ‏כפית אבקת עוף

‏אופן ההכנה!!
‏לשטוף את הכרוב ‏ ‏בעזרת סכין חותכים את הליבה באמצע הכרוב ‏שיהיה יותר קל לפתוח את העלים ,לוקחים ,סיר גדול ממלאים מים ,עד גובה הסיר, ברגע שהמים רותחים, מכניסים את הכרוב מחקים שיהיה רך פותחים את העלים מוצאים ,מניחים בצד להתקרר ,מנחים בצד‏ בינתיים ‏מכינים את שלב המילוי ‏בקערה גדולה שמים את הבשר את האורז ‏את הביצה ‏את הבצל מגרדים בפומפייה גסה וסוחטים ‏את הנוזלים ומוסיפים לבשר קוצצים את הפטרוזיליה את הכוסברה מוסיפים לעיסה מוסיפים את התבלינים ‏כפית שמן
‏כפית רסק עגבניות ‏מערבבים טוב ‏שבתערובות ‏תהיה עסיסית ‏שלב שלישי ‏לוקחים ‏עלה ‏של כרוב ‏מסירים את החלק ‏העבה ‏של הגבעול ‏ ‏מניחים על צלחת את העלה ‏שמים באמצע ‏כפית של מלוי ומגלגלים סוגרים ומניחים בסיר ,‏מסדרים אחד ליד השני ‏עם התפר כלפי מטה עד שגומרים ‏למלות ‏את כל העלים של הכרוב ‏ מוסיפים ‏מים חמים עד גובה הכרוב ברגע שהמים רותחים מוסיפים רסק עגבניות תבלינים מבשלים על אש נמוכה 45 דקות בתיאבון

‏כרוב ‏‏במילוי בשר ואורז ,רוטב עגבניות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים