Share with:


בשרי

אופן הכנה

ספגטי ‏קציצות עוף רכות ‏עם רוטב עגבניות זה מה ‏שאנחנו אוהבים במיוחד ילדים ‏רעיון טוב לחג לילדים

‏מצרכים !!
‏חצי קילו חזה עוף טחון‏
‏חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
‏חמש כפות פירורי לחם
1 ביצה
‏כפית שמן
‏רסק-עגבניות כפית,
שני קופסאות של עגבניות גדולות ‏מרוסק ,
או 8. עגבניות ‏מרוסק בפומפייה
שני בצלים
ארבע שיני שום,
בזיליקום טרי עלים

‏תבלינים
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה ,
‏כפית אגוז מוסקט מי שלא אוהבת לא חייב לשים
כפית ‏כורכום
כפית מלח
כפית אבקת מרק עוף
או לפי טעמכם

‏אופן ההכנה
לקציצות .לקצוץ את ‏הפטרוזיליה וכוסברה והבצל ‏נוסיף ‏‏פירורי לחם ביצה תבלינים ‏כפית שמן לערבב ‏להכין כדורים להניח על תבנית עם נייר אפיה לאפות על חום 180 מעלות 25 דקות ‏.בינתיים נכין את הרוטב ..
‏בסיר גדול ‏ ‏לחמם שני כפות שמן נוסיף בצל קצוץ לטגן עד הזהבה נוסיף את השום נוסיף את ‏העגבניות‏נוסיף את הרסק עגבניות .‏שני כוסות מים חמים תבלינים לטעום עם ‏צריך לשפר לבשל ‏חצי שעה נוסיף את‏ ‏הקציצות ‏להמשיך לבשל עוד חצי שעה לקראת הסוף לקצוץ את הבזיליקום ולזרוק לתוך הסיר
לבשל איזה פסטה שאתם רוצים לפי הוראות הקופסה, לקחת כפית גדושה ‏שתיים כמה שרוצים‏ לצקת על הפסטה ‏נפזר ‏פטרוזיליה מעט ‏ולהנות מכל ביס מעדן בתיאבון!

‏ספגטי ,‏קציצות עוף ‏רכות עם רוטב עגבניות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים