Share with:


חלבי

אופן הכנה

‏לתחתית העוגה
100 גרם חמאה
‏כוס סוכר מדוד בכוס חד פעמי. קרה קורט מלח
‏כפית תמצית וניל כוס וחצי קמח

למלית
‏שני גביע גבינה לבנה 9% ,500 גרם
2 ‏גביע ‏שמנת חמוצה 15%
‏שבע ביצים
1/4 ‏כוס סוכר
כוס חלב
כפית ‏תמצית וניל
אחד סוכר וניל
גרדת לימון מלימון אחד
שלוש כפות קורנפלור
חמש כפות קמח
‏חצי כוס אינסטנט פודינג וניל

‏אופן הכנה
להכין את הבצק לעוגה לשטח את הבצק על תבנית מספר 26 ‏ ‏משומנית לאפות את את ‏התחתית לעוגה על חום 170 מעלות 10 ‏דקות עד אז אזהבה
‏בינתיים ‏להקציף את החלבונים ‏לקצב יציב ‏לקפל פנימה את ‏תערובת הגבינה ‏ואת החלמונים ‏את הקמח כוס חלב את הקונפלור את האינסטנט פודינג וניל גרדת לימון מלימון אחד את הקמח את הסוכר ‏תמצית וניל סוכר וניל ‏לערבב בצורת קיפול ‏לצקת את המילה מעל התחתית של העוגה לאפות ‏את העוגה על חום 200 מעלות ל-10 דקות הראשונות ‏אחרי 10 דקות להוריד את הטמפרטורה ‏160 מעלות ‏שעה ורבע עד שהעוגה מוכנה ‏

‏לציפוי העוגה
‏חבילת אינסטנט פודינג וניל
250
גרם שמנת מתוקה ‏

בתיאבון בהצלחה
סיגלית ימין

‏עוגת גבינה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים