מצרכים,
לבסיס העוגה ופירורים,
200 גרם חמאה תנובה.
שתים וחצי כוסות קמח מנופה
רבע כוס סוכר
שני ביצים
למלית גבינה מיכל שמנת מתוקה
1גבינה לבנה5% או 9% 500גרם. תנובה
גביע שמנת חמוצה 200 גרם תנובה
חצי כוס חלב
אחד אינסטנט פודינג וניל
שני כפות סוכר אופן ההכנה
בקערת המיקסר מערבבים קמח סוכר מוסיפים את הביצים את החמאה מערבבים לקבלת בצק רך ונעים מחלקים את הבצק לשניים לתחתית ופרורים משטחים חלק מהבצק על תבנית עגולה מספר 24 ואת שאר הבית הבצק לא משנה איזה תבנית משטחים אופים את שתי התבניות על חום 180 מעלות 10 דקות עד אז אהבה מצננים בינתיים מקציפים שמנת מתוקה עם חלב אינסטנט פודינג וניל סוכר מוסיפים את הגבינות מערביבם לתערובת חלקה שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומפוררים פירורים מעל העוגה מכניסים למקפיא לילה שלם פורסים את העוגה בסכין טבולה במים חמים
בתיאבון סיגלית ימין