Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים,
‏לבסיס העוגה ופירורים,
‏200 גרם חמאה תנובה‏.
שתים וחצי כוסות קמח ‏מנופה
‏רבע כוס סוכר
שני ביצים

למלית גבינה ‏מיכל שמנת מתוקה
‏ 1גבינה ‏לבנה5% או 9% 500גרם‏. תנובה
גביע שמנת חמוצה 200 גרם תנובה
‏חצי כוס חלב
‏אחד אינסטנט פודינג וניל
‏שני כפות סוכר ‏אופן ההכנה
‏בקערת המיקסר ‏מערבבים ‏קמח סוכר מוסיפים את הביצים ‏את החמאה ‏‏מערבבים לקבלת בצק רך ונעים מחלקים את הבצק לשניים לתחתית ופרורים ‏ ‏משטחים חלק ‏מהבצק על תבנית עגולה מספר 24 ‏ואת שאר הבית הבצק ‏לא משנה איזה תבנית משטחים אופים ‏את שתי התבניות על חום 180 מעלות ‏10 דקות עד אז אהבה מצננים בינתיים מקציפים שמנת מתוקה ‏עם חלב ‏‏אינסטנט פודינג וניל סוכר מוסיפים את הגבינות מערביבם לתערובת חלקה ‏שופכים את ‏התערובת‏ על בסיס העוגה ‏ומפוררים ‏פירורים מעל העוגה ‏מכניסים למקפיא לילה שלם ‏ ‏פורסים את העוגה ‏בסכין טבולה במים חמים
‏בתיאבון סיגלית ימין

‏עוגת גבינה בצק פריך פירורים_סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים