לתחתית העוגה
100 גרם חמאה
כוס סוכר מדוד בכוס חד פעמי. קרה קורט מלח
כפית תמצית וניל כוס וחצי קמח
למלית
שני גביע גבינה לבנה 9% ,500 גרם
2 גביע שמנת חמוצה 15%
שבע ביצים
1/4 כוס סוכר
כוס חלב
כפית תמצית וניל
אחד סוכר וניל
גרדת לימון מלימון אחד
שלוש כפות קורנפלור
חמש כפות קמח
חצי כוס אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה
להכין את הבצק לעוגה לשטח את הבצק על תבנית מספר 26 משומנית לאפות את את התחתית לעוגה על חום 170 מעלות 10 דקות עד אז אזהבה
בינתיים להקציף את החלבונים לקצב יציב לקפל פנימה את תערובת הגבינה ואת החלמונים את הקמח כוס חלב את הקונפלור את האינסטנט פודינג וניל גרדת לימון מלימון אחד את הקמח את הסוכר תמצית וניל סוכר וניל לערבב בצורת קיפול לצקת את המילה מעל התחתית של העוגה לאפות את העוגה על חום 200 מעלות ל-10 דקות הראשונות אחרי 10 דקות להוריד את הטמפרטורה 160 מעלות שעה ורבע עד שהעוגה מוכנה
לציפוי העוגה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
250
גרם שמנת מתוקה
בתיאבון בהצלחה
סיגלית ימין