עוגת טורט אגוזים תפוחים אפויים מעל. גבוהה אוורירית ונימוכה
מצרכים
כוס מידידה אוניברסלית תבנית עגולה מספר 24
כוס סוכר
שני כוסות קמח מנופה
שש ביצים
3/4 כוס שמן
כוס מים /או כוס מיץ תפוזים
כוס אגוזים טחון גס שקית אבקת אפייה שקית סוכר וניל
לקישוט
תפוח אחד חתוך לפלחים עגולים ומיובש בתנור170 מעלות
30 דקות
אופן ההכנה
בקערת המיקסר להקציף ביצים שלמות לקצף בהיר להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל להוריד את מהירות המיקסר להוסיף שמן בזרם דק, מים ,
לערבב את הקמח עם האגוזים ואבקת אפיה ולהוסיף לבלילה בהדרגה עד שהכל נטמן
משמנים תבנית עגולה יוצקים את הבלילה
אופים על חום 180 מעלות 55 דקות אצלי לבדוק כל אחת והתנור שלה
בהצלחה סיגלית ימין