Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס מדידה שתייה קרה.
6 ביצים לארג׳
2 וחצי כוסות קמח
כוס מים חמים
חצי כוס מים קרים
כוס שמן
כוס סוכר
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
1/2כוס ‏קקאו מנופה.

קרם
500 גרם ‏שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
250 גרם ‏ ‏גבינה ‏מסקרפונה
‏כפית נס קפה מעורבב עם כפית מים חמים
חבילת אינסטנט פודיניג וניל
שתי כפות סוכר

‏להפריד ביצים להקציף את החלבונים לקצב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל את החלמונים את השמן ‏בהדרגה ‏ ‏לנפות את ‏הקקאו ‏להוסיף כוס מים חמים חצי כוס מים קרים ‏לערבב טוב שלא יהיו גושים נוסיף לתערובת נוריד את מהירות המיקסר נוסיף קמח אבקת אפייה ‏נערבב טיפה ‏עד שהקמח נטמן לצקת את הבלילה לתבנית עם נייר אפיה מספר 26 לאיפהות את העוגה על חום180 מעלות 40 ‏דקות לבדוק שקסאם יצא יבש כשהעוגה מוכנה ‏לצנן טוב טוב להכין קרם ‏להקציף מסקרפונה עם סוכר להוסיף חלב שמנת מתוקה ‏להמשיך להקציף להוסיף אינסטנט פודינג וניל
נס קפה ‏אפשר להוסיף שוקולד ‏ריבת חלב מה שרוצים
‏לחתוך את העוגה לשלוש לצפות שכבר ראשונה בכרם לכסות ‏שיכבה שניה ‏ושלישית לצפות את העוגה לקשת כי עד המלך כל אחד לפי רצונו לשים במקרר להתייצב ולהנות מהעוגת טעימה מאוד

בתיאבון סיגלית ימין

‏עוגת שוקולד קרם ‏מסקרפונה  נס קפה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים