כוס מדידה שתייה קרה.
6 ביצים לארג׳
2 וחצי כוסות קמח
כוס מים חמים
חצי כוס מים קרים
כוס שמן
כוס סוכר
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
1/2כוס קקאו מנופה.
קרם
500 גרם שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
250 גרם גבינה מסקרפונה
כפית נס קפה מעורבב עם כפית מים חמים
חבילת אינסטנט פודיניג וניל
שתי כפות סוכר
להפריד ביצים להקציף את החלבונים לקצב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל את החלמונים את השמן בהדרגה לנפות את הקקאו להוסיף כוס מים חמים חצי כוס מים קרים לערבב טוב שלא יהיו גושים נוסיף לתערובת נוריד את מהירות המיקסר נוסיף קמח אבקת אפייה נערבב טיפה עד שהקמח נטמן לצקת את הבלילה לתבנית עם נייר אפיה מספר 26 לאיפהות את העוגה על חום180 מעלות 40 דקות לבדוק שקסאם יצא יבש כשהעוגה מוכנה לצנן טוב טוב להכין קרם להקציף מסקרפונה עם סוכר להוסיף חלב שמנת מתוקה להמשיך להקציף להוסיף אינסטנט פודינג וניל
נס קפה אפשר להוסיף שוקולד ריבת חלב מה שרוצים
לחתוך את העוגה לשלוש לצפות שכבר ראשונה בכרם לכסות שיכבה שניה ושלישית לצפות את העוגה לקשת כי עד המלך כל אחד לפי רצונו לשים במקרר להתייצב ולהנות מהעוגת טעימה מאוד
בתיאבון סיגלית ימין