מתכון /סיגלית ימין
מצרכים
שמונה חתיכות
של עוף ,
כוס וחצי מים חמים
ראש של שום
בצל אחדבינוני
סלרי שלם
תבלינים
עגבניה אחת מרוסקת
כפית גדושה של רסק עגבניות
כורכום
שמן ארבע כפות מלאות
מלח
אבקת עוף
פלפל שחור
פפריקה אדומה
כפית מכל דבר או לפי הטעם
אופן הכנה!!!
לשטוף את העוף לשים בצד לשטוף לנקות את הגבעולים של הסלרי לחתוך לארוך ,בסיר על הגז מחמימים שמן מוסיפים בצל קצוץ מטגנים עד הזהבה מוסיפים את העוף ממשיכים לטגן מוסיפים את השום את הסלרי מוסיפים מים עד כיסוי ברגע שהמים רותחים מוסיפים תבלינים טועמים אם צריך לשפר מבשלים על אש בינונית 60 דקות עד שהמים מתאדים
בתיאבון