Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏שמרים שוקולד אגוזים שקדים מעל ‏שוקולד אגוזים צימוקים שמרים

מתכון /סיגלית ימין
לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר,
כוס מים פושרים
100 גרם מחמאה ‏
‏ ‏קורט מלח
‏ביצה אחת לארג׳

‏למילוי!! שוקולד
‏נוטילה
כוס אגוזים,צימוקים

סירופ׳
כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 ‏לימון מלימון אחד ‏סחוט

‏לציפוי!!
‏ביצה
‏קצת שקדים או כמה שרוצים

‏אופן הכנה!!
‏בקערת המיקסר ‏לשים את כל המצרכים של הבצק ללוש שמונה דקות ‏לבצק רך ונעים להתפיח את ‏הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי לרדד לעלה נמרך ‏שוקולד בנדיבות ‏נפזר אגוזים ‏ צימוקים לגלגל לרולדה ‏לעשות איזה צורה שרוצים להבריש ‏ביצה מעל לפזר שקדים לשים בתבנית לכסות לחכות עוד חצי שעה ‏בינתיים ‏‏נכין ‏את הסירפ׳
כעבור חצי שעה לאפות ‏בתנור שחומם ‏מראש לחום180 מעלות 45 ‏דקות עד הזהבה ‏כשהרולדות מוכנות להבריש בסירופ חם ‏בתיאבון ‏סיגלית ימין

‏שמרים שוקולד אגוזים שקדים מעל
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים