חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
סלרי שלם
שני בצלים גדולים
שום שלם
כף שמן
תבלינים
כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית מלח
לקצוץ את הבצל את את הפטרוזיליה, את הכוסברה ,להוסיף לבשר ׳להוסיף כפית שמן תבלינים לערבב טוב לשים במקרר!!
בסיר גדול לשים שמן, לחמם טיפה לקצוץ בצל שום לטגן עד הזהבה להוסיף. את הסלרי להמשיך לטגן כמה דקות להוסיף תבלינים פלפל שחור כמון פפריקה מלח אבקת עוף להוסיף כוס מים , ברגע שזה רותח להוציא את הבשר מהמקרר ליצור כדורים קטנים להנמיך את האש להוסיף אחד אחרי אחד
לבשל 45 דקות עד שהמים מתאדים
מעדן
אפשר לזלול בתיאבון !!!