להקציף 7 ביצים יחד עם כוס וחצי סוכר(חד פעמי לשתיה קרה ) לקצף תפוח ואוורירי.
להוריד דרגת מיקסר לנמוך ולהוסיף בהדרגה
שתי כוסות קמח רגיל
כף תמצית וניל
2 כפות קקאו
..אם תרצו טורט לבן לא להוסיף קקאו
לחלק ל 3 תבניות שוות את הבלילה . (אני אפיתי ב..3 עגולות חד פעמיות משומנות מעט ) טורבו 3 ביחד על 180 מעלות כ- 10 דקות
לערבב כוס מים רותחים יחד עם כף תמצית רום ולהרטיב את הטורטים
להקציף
שתי שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב
כף אבקת סוכר
לערבב ידני גבינת מסקרפונה טורט קצפת טורט וקצפת מסביב לציפוי העוגה .
לקשט כיד דמיונכם
אני קישטתי בפירורי עוגה שנשארה לי עם פירות יבשים.