Share with:


חלבי

אופן הכנה

*בסיס*
4 ביצים מופרדות
קורט מלח
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה

*הכנה*
מקציפים חלבונים,קורט מלח ובהדרגה סוכר לקבלת קצף יציב.
לבלילת הקצף נוסיף את שאר המרכיבים לקבלת בלילה אחידה.
נעביר לתבנית 26 לתנור מחומם מראש ל170 מעלות עד לקבלת קיסם יבש.
בצאת העוגה נשקה אותה בחצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי.

*קרם וניל*
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

*הכנה*
נקציף את כל המרכיבים לקבלת קרם יציב,נמרח מעל העוגה.
*תותים וגי'לי*
1.5 כוסות תות פרוס,נפזר מעל הקרם וניל.
2 קופסאות גי'לי בטעם תות. נכין לפי הוראות היצרן ונמרח מעל התות.
נשאיר את העוגה להתייצבות במקרר.

באהבה ענקית
אורנה ועלני❣️❣️❣️❣️❣️

מתכוןמתכון

🙏עוגת תותים וגי'לי נוסטלגית_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

439 מתכונים