חומרים
5 ביצים.
כוס וחצי סוכר.
כף תמצית וניל.
כוס שמן .
כוס מים.
2 כוסות קמח.
2 כפות קקאו.
1 שקית אבקת אפיה.
1 כוס שקולית. כל החומרים נמדדים בכוס חד פעמי לשתיה קרה.
חוץ מהקמח. כוס מדידה.
אופן ההכנה.
בקערה.לשים את כול החומרים ולהקציף את כל החומרים לבלילה חלקה.
לשים בתבנית 26 ולאפות בחום 170 כ40 דקות .עד שהקסם יוצא יבש.
מקררים.
מתכון להרטבת העוגה.
כוס מים פושרים. 3 כפות סוכר
כף נס קפה שטוח.לערבבב היטב
לחצות אותה לשניים או שלוש
להקציף שמנת מתוקה עים כוס חלב ופודינג שוקולד.
להרטיב שכבה לשים קצפת שוב שלב עוגה קצפת . שוב להרטיב .
אפשר מעל שוקולד מומס עם שמנת מתוקה במקרוגל.
לשפוך ולעטר בקישוטים.