Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון של אריה רוזנשטוק:

לבצק:
500 גרם קמח
כף שמרים
2 סוכר וניל
100 גרם חמאה קרה לקוביות
2 ביצים
4 כפות סוכר
חצי כפית מלח
1 כוס חלב פושר

אופן הכנה:
בקערת המיקסר קמח סוכר שמרים וחלב .לאחר 2 דקות מוסיפים את הביצים והסוכר וניל .
בהדרגה מוסיפים את החמאה .לעוד 8 דקות לישה
מתפיחים שעה .
יוצרים גולדה או כל צורה שאתם אוהבים ..אופים 180 מעלות 30 דקות .
לסיכום 1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי לימון סחוט
מתכון למילית פרג :
200 גרם פרג טחון טרי חשוב מאוד שיהיה טחון טרי וישר לבשל אותו אחרת הוא יהיה מר מאוד !!!!!!
240 מייל חלב 150 גרם סוכר
40 גרם חמאה
מיץ לימון מחצי לימון
אופן הכנה :
בסיר שמים חלב וסוכר מרתיחים מוסיפים את הפרג עד הסמכה מורידים מהאש מוסיפים את החמאה והיית לימון מערבבים מקררים ומוכן לעבודה ..אפשר לאחסן במקפיא .
תשתפו שיהיה לחברים גם את המתכון 🌹🌹🙏🙏

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖

מתכוןמתכון

שמרים עם פרג כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים